Onbegrensd Fietsen naar .......

Een nieuw avontuur is begonnen, groepsreizen op basis van de boekjes van Paul Benjaminse.

Samen met FITAL gespecialiseerd in fietsreizen is begonnen met het uitwerken van fietsreizen als 'groepsreis' op basis van de routes van Paul Benjaminse. Fietsen naar Rome, Venetië, Nice en Barcelona. Dwars door Spanje staat ook op het verlanglijstje. Voorjaar 2019 was de  eerste, met een reis naar Rome 20 dagen fietsen van Basel naar Rome in drie etappes. Ongeveer 70 kilometer per dag maakt het mogelijk voor de geoefende fietser om in 20 dagen naar Rome te fietsen. En dat ging heel goed en met veel plezier zijn we met 9 mensen over de bergen en heuvels naar Rome gefietst. In het voorjaar 2023 met 17 mensen en wil je het ook proberen najaar 2024 gaan we weer naar Rome. En inmiddels hebben we 80% autovrij de 'Veloroute du Soleil' voorjaar 2022 met maar liefst 30 mensen gefietst.

Wat enorm gewaardeerd wordt is dat je de hele dag je 'goddelijke' gang kan gaan, dat beschrijving en tracks goed zijn en ik als begeleider altijd in de buurt/bereikbaar ben om indien nodig te hulp kan schieten. Je bagage wordt vervoerd en er staat 's avond een goed bed klaar (diner en ontbijt zijn geregeld). "Ik heb veel alleen gefietst omdat ik dat het heerlijkst vind, maar me altijd veilig gevoeld dankzij jouw inzet" , een groter compliment kon mij niet gemaakt worden.

Dit jaar; 2024 gaan we weer. 

In het voorjaar vertrekken we 26 april naar Basel om op 27 april de 1e fietsdag te hebben van Mulhouse Door de Jura en de Alpen naar Albenga aan de Riviera. Van Albenga naar Nice om daar via de Provence naar Avignon te fietsen. In het najaar vertrekken we per touringcar en fietstrailer op 27 september naar Basel om daar op de fiets te stappen naar Rome

Alleen of met vriend of vrienden (v/m) of met je fietsclub? Ja dat kan zeker en op veler verzoek bieden we deze mogelijkheden. Zo hoef  je niet alleen te fietsen, maar kan je wel je eigen fietsdag bepalen, met aan het einde van de dag een goede accommodatie. Naast (fiets)begeleiden zorg ik ook voor het bagage vervoer. Voor mij soms een uitdaging maar voor de fietsers veel gemak. Dit arrangement bieden we aan voor een aantrekkelijke prijs, Zie de website van Fital .

Meer weten of toch nog eigen ideeën, neem dan contact op met mij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of +31 6 51073069, ik help je graag verder.

Ik nodig je uit om mee te gaan.

(Als je weet waar dit is; Ik kom uit de richting Parijs en dan is het rechtsaf naar Avignon / Barcelona / Rome)

 

Partner van Fital fietsvakanties