Een goed idee vraagt om realisatie, maar is het echt een goed idee ? En, als het dan een goed idee is, hoe kom je tot realisatie ?

Het zijn deze vragen die mij inspireerden tot Idee-Architect !

Het gaat niet zozeer om het ontwerpen van een gebouw, maar veel meer om het vorm en inhoud geven aan een Idee. En als dat gelukt is, volgt het helpen bij de realisatie. Net als de klassieke Architect die schetst, het materiaal verzamelt, tekend en de realisatie begeleidt van zijn ontwerp.

Samen vormgeven aan een iets nieuws, maakt vervolgens dat het ook van jou is en niet alleen van de ontwerper. In de praktijk betekent dat; 'handen uit de mouwen en bouwen' met een mooie term 'design and construct'. Een woonhuis met kantoor, atelier en een B&B. Het betekend nieuwe wegen inslaan en van je hobby je vak maken. Fietser; Dat is ook uitzoeken, tracks- en aantekeningen maken, nieuwe routes maken/zoeken,  al fietsend alles na lopen, op de fiets- en wandelbeurs staan en alles nog een keer controleren.

Als dit je aanspreekt en je denkt wel wat met mij te kunnen doen, ontwikkelen of realiseren dan kom ik graag met jou of jullie in contact om te zien wat dan?

 

Tot ziens Henk Jense